Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حمیدرضا دهقانی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس، بیان کرد: از ابتدای امسال سطح آمادگی آب منطقه‌ای در مواجهه با سیلاب‌های ناشی از توده هوای بارشی در حوزه‌های تأسیسات آبی در حال بهره برداری شامل سدها، رودخانه‌ها، مسیل‌ها، آبراهه‌ها، کانال‌های آبی و کارگاه‌های فعال طرح های عمرانی در حوزه آب افزایش یافته و هفته گذشته هم لایروبی بخشی از رودخانه‌ی سلطان آباد شیراز اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او، تصریح کرد: میزان بارندگی‌های اخیر در استان بیشتر از بارندگی‌های کشور بوده اما مورد خاصی ماننده طغیان در حوزه‌های آبی مشاهده نشده است.

دهقانی، با اشاره به میزان افزایش حجم آب سدها در بارندگی اخیر ادامه داد: با این بارندگی‌ها، میزان حجم آب موجود در ۹ سد استان  فارس به میزان ۱۶۷۴ میلیون مترمکعب رسیده که حدود ۱۱۹۵ میلیون مترمکعب آن قابل استفاده است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای فارس، با بیان اینکه بیشترین حجم افزایشی آب در سدهای استان مربوط به سد درودزن بوده، افزود:  حجم آب این سد پس از بارندگی‌های اخیر به حدود ۵۷۰ میلیون مترمکعب رسیده که باید در نظر داشت از  ۲۴ آبان تا ۱۵ آذر ماه در حدود ۵۵ میلیون مترمکعب آب  سد به منظور پایداری رودخانه کر و حقابه دریاچه بختگان رها سازی شده است.

 او، در خصوص مابقی سدهای فارس که با افزایش حجم آب مواجه شده‌اند، اضافه کرد: بارندگی‌های اخیر موجب شده حجم آب سد سلمان فارسی  به حدود ۷۶۹ میلیون مترمکعب برسد که  از این میزان، ۶۹۹ میلیون مترمکعب آن قابل استفاده است.

دهقانی، حجم آب سد تنگاب فیروزآباد را ۱۶ میلیون مترمکعب برشمرد و اظهار کرد: از این میزان حدود ۱۲ میلیون مترمکعب قابل استفاده است.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: افزایش آب سد تاسیسات آبی بارندگی اخیر استان فارس میلیون مترمکعب بارندگی ها حجم آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۳۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش خروجی سد دز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان در گفتگو با خبر ۲۳ شبکه خوزستان گفت: در روز‌های ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت شاهد فعالیت دو موج بارشی قوی در استان بودیم.

عباس صدریان فر افزود:از ۱۰ روز گذشته فعالیت این سامانه بارشی مورد رصد کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان قرار گرفت.

وی اظهار کرد: با هدف کنترل سیلاب ظرفیت جدیدی در سد‌های استان ایجاد شد و نقطه بحرانی در سد دز بوده است که میزان ورودی به سد ۲ هزار متر مکعب بر ثانیه و خروجی به ۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه تنطیم شد. 

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد:با این اقدام ظرفیت ۶۵ میلیون متر مکعبی در سد دز برای کنترل سیلاب انجام شد.

صدریان فر گفت:همچنین در پایین دست رودخانه‌ دز، رودخانه های فصلی و مسیل ها  آب با دبی ۹۰۰ متر مکعب جاری شد که با مدیریت این سیلاب هم کنترل شد.

وی افزود: احتمال دارد میزان خروجی سد دز که ۵۰۰ تا ۶۰۰ متر مکعب است تا ساعاتی دیگر افزایش یابد و این اطلاع رسانی توسط فرمانداری‌های شهر‌های مسیر رودخانه انجام می‌شود.

صدریان فر با اشاره به اینکه هم اکنون مخازن سد‌های استان ۸۱ درصد افزایش یافته است، ادامه داد:این میزان در سد‌های زنجیره‌ای کارون ۹۱ و سد دز ۱۰۰ درصد است.

دیگر خبرها

  • بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟
  • ۷۰ میلیون مترمکعب رواناب در خراسان جنوبی ذخیره شد
  • سد کوثر گچساران پر شد
  • ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • آورد آب سد دز خوزستان در حد سیلاب نیست
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • احتمال افزایش خروجی سد دز